Trei algerieni, prinși în zona frontierei la Falcău – Brodina de polițiștii de frontieră suceveni, predați grănicerilor din Ucraina

În data de 15 iunie a.c., în jurul orei 05.40, polițiștii de frontieră au depistat în apropierea frontierei de stat, în zona localității Falcău,  comuna Brodina din județul Suceava, trei cetățeni străini, care se deplasau, pe jos, spre interiorul țării.

Persoanele în cauză nu își justificau prezența în zona de frontieră, fapt pentru care au fost conduse la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul cercetărilor  preliminare, polițiștii  de frontieră au stabilit că cei trei bărbați provin din Algeria, având vârste cuprinse între  21 și 23 de ani.

Cei trei algerieni au declarat că au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România deoarece intenționau să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform acordului de readmisie, persoanele au fost predate autorităților de frontieră din Ucraina, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *