Trei băitani prinși la furat fier vechi dintr-o hală a Regnafor SA din Vatra Dornei

Vineri dimineață, 6 martie 2020, înainte de ora 11,00, Poliția Vatra Dornei a fost sesizată prin 112 de către administratorul SC Regnafor SA, din localitate, despre faptul că mai multe persoane sustrag fier vechi din incinta societății.   

Glatec. Marian, de 19 ani și L. Marius, de 29 de ani, din Vatra Dornei, cunoscând faptul că într-o hală dezafectată a SC Regnafor SA sunt depozitate mai multe panouri din fier, au intrat în curtea societății în cauză, pe poarta de acces și au sustras 8 panouri metalice, le-au mutat în afara halei și le-au pregătit pentru a le valorifica la un punct de colectare fier vechi de pe raza municipiului Vatra Dornei.

După ce au scos din hală panourile în cauză, l-au contactat pe M. Cristian, de 26 de ani, care s-a deplasat cu autoturismul marca Volkswagen, la sediul firmei, fiind de acord cu propunerea celor doi de a transporta panourile în cauză la un centru de colectare fier vechi.

Echipajul de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică s-a deplasat la fața locului unde a identificat cele trei persoane și bunurile în cauză, care au fost preluate de persoana vătămată.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *