Mopan Suceava
Actualitate

Trei bărbați care intenționau să pescuiască cu plase monofilament, prinși de jandarmi pe pe lacul de acumulare Dragomirna

Jandarmii suceveni au depistat trei bărbați care intenționau să pescuiască, cu plase monofilament, pe lacul de acumulare Dragomirna, compartimentul de Informare şi Relaţii Publice a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava.

În cursul serii trecute, pe timpul executării serviciului de patrulare, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava au observat pe malul lacului de acumulare Dragomirna, un autoturism care se afla în mișcare. La un moment dat, la vederea forțelor de ordine, conducătorul autovehiculului a oprit și a stins luminile mașinii.

În interiorul autoturismului aflat în staționare, jandarmii au depistat trei bărbați care nu și-au putut justifica prezența în acea zonă retrasă și întunecoasă, iar în portbagajul mașinii patru saci de rafie cu 520 metri plasă monofilament.

Jandarmii le-au întocmit bărbaților actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii de „deținere și utilizare a uneltelor de plasă de tip monofilament”.

Jandarmii reamintesc tuturor că prohibiția pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial pe apele interioare este activă pentru perioada 9 aprilie- 7 iunie inclusiv.

Jandarmeria Suceava va acționa și în perioada următoare pentru protejarea fondului piscicol și respectarea cadrului legal care reglementează pescuitul.

 

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *