Trei braconieri piscicoli alergați de polițiști prin lunca Sucevei, la Milișăuți. Unul a fost prins cu un sac în care avea 5 kg de pește

La 13.09.2019, ora 19.53, Poliția orașului Milișăuți a fost sesizată prin „S.N.U.A.U. 112” despre faptul că,  mai multe persoane comit braconaj piscicol pe malul râului Suceava.

Polițiștii deplasați operativ la fața locului au observat trei persoane care, la vederea echipajului de poliție, au traversat râul Suceava spre malul dinspre localitatea Gară, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea pedestră a acestora, zona fiind izolată, neiluminată și cu teren accidentat.

Astfel, la circa 150 metri de râu a fost identificat un tânăr de 19 ani din orașul Milișăuți care se ascundea, acesta având lângă el un sac de rafie cu pești, cântărind în total aproximativ 5 kg.

Totodată, într-un arbust din zonă a fost identificată o undiță telescopică având atașată o plasă monofilament tip ecran.

Peștii găsiți au fost aruncați în râul Suceava, iar undița cu plasa monofilament a fost ridicată de polițiști în vederea confiscării.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „deținerea… sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea celorlalte două persoane care au participat la braconaj piscicol, în vederea tragerii la răspundere penală.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.