Trei ”carantinați” din Budeni, plecați cu treburi prin Suceava și Pașcani, amendați de polițiști pentru nerespectarea măsurilor de izolare instituite

Ziua de marți, 13, a fost cu ghinion pentru trei bărbați din Budeni, care ar fi trebuit să se afle în izolare/carantină, dar care au hotărât că dacă trag o fugă la oraș, să-și rezolve din trebuie, nu o fi capăt de lume. Însă, poliția, care e-a verificat, așa cum o cer regulile, le-a stricat planurile.

Ieri, 13.04.2021, lucrători din cadrul Poliției orașului Dolhasca au efectuat verificări la domiciliu persoanelor care se aflau în izolare/carantinare, ocazie cu care au constatat faptul că trei bărbați din satul Budeni – Dolhasca, nu respectă măsurile de izolare instituite.

Din discuțiile purtate cu aparținători sau vecini s-a constatat că toți erau plecați din localitate cu treburi în municipiile Suceava și Pașcani.

Polițiștii au procedat la consemnarea aspectelor constatate în fișele de monitorizare întocmite la nivelul subunității, cei trei fiind sancționați totodată contravențional cu amendă contravențională în valoare de 2500 de lei pentru fiecare în  parte.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *