Trei cazuri de infectare cu Coronavirus la Tribunalul Suceava. Activitatea instanțelor sucevene a fost redusă la cazuri cu totul excepționale

Curtea de Apel Suceava a anunțat printr-un comunicat de presă că la Tribunalul Suceava au fost confirmate trei cazuri de infectare cu visul SARS Cov 2 (coronavirus) iar contacții acestora sunt izolați la domiciliu. Nefiind afectat în nici un mod desfășurarea activității de judecată.

Oricum, activitatea instanțelor de judecată care funcționează în Palatul de Justiție din municipiul Suceava a fost redusă la cauze cu totul excepționale conform Hotărârilor nr. 192 din 12 martie 2020 respectiv 479 din 31 martie ale Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Pentru angajații care își desfășoară activitatea în Palatul de Justiție , precum și pentru ceilalți participanți la actul de justiție au fost luate, la instituirea stării de urgență pe teritoriul României, măsuri stricte privind accesul, circulația și dezinfectarea sediilor instanțelor.

În sediul Palatului de Justiție este obligatorie purtarea măștilor și a mănușilor de protecție, la intrarea în sediu fiind asigurate materialele de protecție necesare.

În același comunicat de presă se dau asigurări că pe durata stării de urgență, respectiv a carantinării municipiului Suceava și a zonelor limitrofe, publicului care participă la procedurile judiciare că activitatea de judecată se desfășoară în condiții de securitate și siguranță.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *