Trei curse Tarom suplimentare pe ruta Suceava – București, de la sfârșitul lunii iulie, anunțate de președintele CJ, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean  Suceava, Gheorghe Flutur  a anunțat că încă trei curse Tarom suplimentare vor opera începând cu 31 iulie 2021 între aeroporturile din Suceava și Otopeni – București.

”Discuțiile purtate la Tarom privind suplimentarea curselor pe relația București-Suceava și retur s-au concretizat, în primă fază, cu introducerea a încă 3 frecvențe pe săptămână.

În perioada 31 iulie – 30 octombrie a fost inclusă cursa de noapte de sâmbătă spre duminică: Otopeni 21:45 – Suceava 22:55 / Suceava 05:20  –  Otopeni 06:40.

 În perioada 29 iulie – 29 octombrie se va introduce cursa suplimentară în zilele de joi şi vineri după programul: plecare din  Otopeni 18.15 – sosire Suceava 19.25 / Suceava 19.50 –  plecare spre Otopeni 21.05.

” Este un lucru bun pentru toți cei care doresc să viziteze județul, având astfel legături mai bune din mai multe țări. Este un lucru bun pentru mediul de afaceri, pentru toți cei care trebuie să fie în scurt timp în Capitală”, a declarat președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur care a mai arătat că   spre București operează acum și  zboruri directe low-cost compania aeriană Blue Air.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *