Actualitate

Trei dintre băietanii care s-au bătut ieri în centrul Fălticeniului, duși în arest

IPJ Suceava a anunțat că băietanii care s-au lat la bătaie ieri după amiază în centrul municipiului Fălticeni, sub privirile trecătorilor, au fost încătușați azi și duși în arestul IPJ, măcar pentru 24 de ore.

La data de 08.09.2022, în jurul orei 13:20 Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112 cu privire la o agresiune între mai mulți tineri intr-o zona centrală a Municipiului Fălticeni.

Echipajele deplasate la fața locului au reușit detensionarea situației și identificarea participanților, stabilind faptul că în urma unor conflicte anterioare manifestate la nivel declarativ inclusiv prin mesaje pe rețele de socializare, doi frați de 19 și 15 ani din comuna Cornu Luncii i-au agresat pe alți doi frați gemeni de 17 ani din comuna Mălini, aceștia întâlnindu-se întâmplător pe stradă.

Frații din comuna Cornu Luncii au folosit în timpul agresiunii inclusiv cuțite care au fost ridicate de către polițiști și cu care agresorii au provocat victimelor (celor doi frați gemeni) leziuni la nivelul unui braț și al coapsei.

Doar una dintre victime a fost transportată la unitate medicală. Ulterior agresiunii, cei doi frați de 19 și 15 ani au încercat să fugă însă au fost interceptati de un văr și niște prieteni ai victimelor aflați în zonă și au fost și ei agresați.

Toți tinerii implicați au fost preluați în custodia polițiștilor pentru activități procedurale. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul acestei zile, după completarea probatoriului polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Poliția Municipiului Fălticeni au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de trei adolescenți implicați, respecți cei doi frați gemeni de 17 ani și a tânărului de 19 ani. Aceștia au fost introduși în arestul IPJ Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *