Trei eleve de la Colegiul Agricol ”Vasile Lovinescu”, un elev de la Școala A.I.Cuza din Fălticeni, un profesor de la Școala nr. 4 din Suceava și o educatoare de la grădinița Bamby din Vatra Dornei, infectați cu SARS Cov – 2

Direcția de Sănătate Publică Suceava a transmis prin intermediul purtătorului de cuvânt Gabriela Băncilă că astăzi, 15 octombrie au fost înregistrate alte cazuri de coronavirus în unitățile de învățământ din județul nostru. Astfel,  au fost confirmate ca infectate cu SARS Cov – 2 , trei  eleve de la Colegiul Agricol ”Vasile Lovinescu” din Fălticeni.  S-a luat măsura ca cele două clase în care învață elevele să desfășoare cursuri online în următoarele 14 zile. Tot din  Fălticeni provine și cazul cu numărul 4 dintre elevii infectați cu noul coronavirus. Este vorba despre un elev de la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din localitate, unitate de învățământ  care se află deja  deja în scenariu roșu.

Pe de altă parte, în municipiul Suceava un elev la Școala Generală nr. 3 este izolat la domiciliu deoarece are un părinte confirmat pozitiv.

Au fost confirmate ca fiind infectate cu noul coronavirus și două cadre didactice: o educatoare la grădinița Bamby din municipiul Vatra Dornei și un profesor de sport de la Școala Generală nr. 4 din municipiul Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *