Trei hoațe din Dornești au prădat de 4.000 de lei un bătrân de 83 de ani din Rădăuți. Una dintre ele a ascuns parte din banii furați în chiloți. Tustrele au fost băgate în arest

Sâmbătă după amiază, pe la ora 14.40, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată prin 112 de un bărbat de 83 ani, despre faptul că niște femei necunoscute i-au furat banii din casă.

Polițiștii au stabilit că, cu doar câteva minute înainte de a apela la 112, apelantul a primit în locuință trei femei care i-au cerut apă și ceva de mâncare

Profitând de neatenția bătrânului, acestea au sustras dintr-o borsetă aflată în dormitorul locuinței suma de 4.000 lei.

Polițiștii au identificat repede pe cele trei femei, în urma descrierii făcute de păgubit.

În urma controlului corporal și al bagajelor efectuat asupra acestora a fost identificată suma de 4.000 lei, furată de la bătrân.

S-a constatat faptul că cele trei persoane suspecte se numesc: Marinela B., Ancuța P. și Ramona P. din comuna Dornești. În urma controlului corporal asupra Ramonei P. de 31 ani, în lenjeria intimă, a fost găsit suma de 1347 lei. Într-o sacoșă aparținând Marinelei B. de 33 ani, sub mai multe obiecte de îmbrăcăminte uzate și alimente, a fost găsită suma de 2669 lei.

Sumele de bani găsite asupra celor două, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”.

De asemenea au fost extinse cercetările cu privire la încă 5 fapte de furt calificat cu același mod de operare, înregistrate în perioada 2020-2022.

După administrarea materialului probator toate cele trei femei au fost audiate și față de ele a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *