Trei hoți prinși după ce au furat un aragaz de pe holul unui bloc de garsoniere de pe strada Jean Bart din Suceava. Voiau să-l ducă la fier vechi

Sâmbătă seară, pe la ora 23.10,  Secţia de Poliţie Burdujeni  a fost sesizată de către un bărbat de 43 ani din cartier  cu privire la faptul că unui vecin de-al său i-a fost furat aragazul care se afla depozitat pe holul unui bloc de garsoniere de pe strada Jean Bart.          

În jurul orelor orele 23:00, bărbatul a observat cum trei indivizi au sustras un aragaz, care se afla pe holul blocului. În zona comiterii faptei au fost depistați cei trei autori, care au fost identificați ca fiind Gheorghe B. de 41 ani, A. I. de 17 ani, ambii din Suceava și  Gheorghe Ț. de 39 ani din orașul Liteni. Aceștia au recunoscut faptul că au furat aragazul cu scopul de a-l valorifica la un centru de colectare al fierului vechi.

Din cercetările preliminare efectuate s-a stabilit faptul că aragazul aparține unui bărbat de 33 ani, locatar în blocul cu pricina.

Cei trei au fost conduși la sediul Secției de Poliție Burdujeni unde s-a întocmit proces verbal de constatare al infracțiunii flagrante, cercetările fiind preluate de către Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipale Suceava.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *