Trei indivizi care s-au luat la bătaie într-o sală de jocuri din Gura Humorului, reținuți de polițiști

În cursul zilei de ieri polițiștii au continuat cercetările cu privire la un scandal provocat de trei bărbați la o sală de jocuri din orașul Gura Humorului.

La data de 23.09.2022, ora 23:05, polițiștii din cadrul Poliției orașului Gura Humorului s-au sesizat din oficiu cu privire la existența unui scandal la o sală de jocuri din orașul Gura Humorului.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în seara zilei de 23.09.2022, începând cu ora 18:00, la respectiva unitate economică a fost organizată o tombolă la care au participat mai multe persoane. La ora 23:00 între mai mulți participanți a izbucnit un scandal, s-au lovit reciproc și au distrus mai multe bunuri.

La fața locului nu au fost identificate persoane cu urme vizibile de agresiune și nicio persoană nu și-a manifestat intenția de a formula plângere pentru infracțiuni privind integritatea persoanei.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu și în urma probatoriului administrat s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de trei bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 43 ani din localitățile Gura Humorului și Valșea Moldovei, pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire, iar prin ordonanța din data de 05.10.2022 s-a dispus reținerea acestora pe o perioadă de 24 de ore, aceștia fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Suceava.

Astăzi,  cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *