Trei indivizi din cartierul de romi ”Țimpoci” – Gura Humorului, reținuți după ce au bătut un pădurar la Berchișești

IPJ Suceava a anunțat că au fost continuate  cercetările privind agresiunea comisă la 28.10.2021 asupra  lui V.G. un pădurar  de 55 ani, din comuna Berchișești.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, a emis mandate de aducere pe numele a 3 suspecți iar în dimineața zilei de 3 noiembrie, polițiști din Gura Humorului, împreună cu lucrători de poliție din cadrul S.A.S. Suceava și lucrători din cadrul Jandarmeriei Gura Humorului, s–au deplasat în cartierul de rromi ,,Țimpoci” în vederea executării mandatelor de aducere.

Au fost identificați suspecții Solomon Claudiu Vasile, Lifciu Adi Marian și Bercia Alexandru Claudiu, care au fost conduși la sediul poliției orășenești Gura Humorului cât și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului. În urma probatoriului administrat, procurorii au emis ordonanțe de reținere pe o perioadă de 24 de ore, pe numele celor trei,  aceștia fiind introduși în arestul I.P.J. Suceava.

În continuare cercetările urmează să fie efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ultraj”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *