Trei indivizi din Ostra, arestați după ce și-au tâlhărit un consătean necăjit, care tocmai câștigase 55.000 de lei la loto

În data de 13.03.2022, în jurul orei 14.00, lucrătorii Postului de Poliție Ostra, au fost sesizați Nicolae G., de 41 ani, din localitate, despre faptul că în noaptea de 12 spre13 aprilie,  mai multe persoane au pătruns în locuința sa și i-au sustras suma de 55.000 lei. 

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, Nicolae G. locuiește singur într-o locuință situată în centrul comunei Ostra, pusă la dispoziție de Primăria Comunei Ostra din anul 2020,  când casa lui a ars într-un incendiu.

Nicolae G. este cunoscut cu afecțiuni de natură psihică (schizofrenie paranoidă) și este împătimit al jocurilor de noroc.  Zilele trecute a avut noroc,  câștigând la agențiile loto din Ostra,  Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc suma de 55.000 lei.

În noaptea de 12/13.03.2022, în timp ce bărbatul se afla la domiciliu, în locuința lui  au intrat patru indivizi care l-au deposedat prin amenințare de borseta cu suma de 55.000 lei pe care o avea la brâu.

Polițiștii din Ostra au demarat cercetările și au obținut mandat de efectuare a percheziției în 6 locații aparținând principalilor suspecți în cauză iar în baza probatoriului administrat s-a dispus urmărirea penală față de Bâlici Octavian-Andrei, Pazar Dumitru-Ionuț pentru comiterea infracțiunii de „tâlhărie calificată”, iar față de Coclici Adrian-Sebastian și Calancea Cristian-Filip pentru comiterea infracțiunii de  „complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată”.

În aceeași zi, prin ordonanța Poliției Orașului Frasin, față de cei patru s-a luat măsura preventivă a reținerii pe o perioada de 24 ore, astăzi urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Indivizii  a fost introduși în arestul din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Cercetările în cauză sunt continuate de către Poliția orașului Frasin pentru săvârșirea infracțiunii de „tâlhărie calificată” și „complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.