Trei minori răniţi într-un accident produs la Rădăuţi. Tatăl care conducea maşina nu a respectat semnificația indicatorului STOP

În după amiaza zilei de ieri, 04.09.2019, la ora 16.32, B.G. de 39 ani, din comuna Satu Mare, se deplasa la volanul autoturismului Audi A3 cu nrumărde înmatriculare provizoriu, pe DJ 178 B din direcția comunei Satu Mare către Rădăuți. În autoturism se aflau trei copii, de 6, 8, respectiv 10 ani, doi pe locurile din spate ale maşinii, unul dintre copii ocupa locul pasagerului, din stânga față.

Ajungând la intersecția cu DN 17 A, în afara municipiului Rădăuți, şoferul nu a respectat semnificația indicatorului STOP, astfel că nu a acordat prioritate de trecere autoturismului Opel, condus de un bărbat de 31 ani, din municipiul Rădăuți, pe care l-a acroșat cu partea stângă, moment în care ambele autoturisme au ieşit de pe partea carosabilă pe acostamentul de pe sensul de mers Dornești – Rădăuți al D.N 17 A.

În   urma   evenimentului   rutier a rezultat vătămarea corporală a celor trei minori care au fost transportați la Spitalul Județean Suceava pentru îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *