Mopan Suceava
ActualitateAdministratie

Trei obiective noi de investiții inaugurate ieri la Horodnic de Sus, în prezența președintelui CJ, Gheorghe Flutur dar a unor primari liberali din județ

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat că ieri a fost o zi de succes pentru administrația publică liberală iar mandatul primarului liberal, Valentin Luță de la Hordodnic de Sus , este unul succes.

Concret, Gheorghe Flutur a participat ieri la inaugurarea a încă trei obiective noi de investiții în Horodnic de Sus sub mandatul primarului Valentin Luță:

O primărie nouă, în care stilul autentic bucovinean, cu lavița veche și laiceru de pe perete, este îmbinat cu birourile moderne, europene, gata pentru a veni în sprijinul populației. O cantină socială unde Primăria acordă o masă caldă și elevilor de la Școala Generală din comună în timpul anului școlar și o clădire a poștei care era dărăpănată și acum arată impecabil, cu spații de servicii publice pentru populația locală. Nu demult la primarul Luță am participat la inaugurarea dispensarului medical. Acolo s-a renovat din temelii și s-a modernizat o casă de cultură unicat în județul Suceava, s-au modernizat școli și grădinițe, s-au făcut investiții în apă și canalizare și, mai nou, are proiectul de aducțiune gaz metan pentru populația din Horodnic de Sus.

Sunt și multe alte realizări, printre care parcul industrial din apropierea orașului Rădăuți, iar toate aceste îl fac pe primarul Luță un primar foarte eficient și iubit de populația de la el de acasă. De față, în semn de respect, au fost mai mulți primari, de la Rădăuți, Vicovu de Sus, Arbore, Horodnic de Jos, Iaslovăț, Bilca, Marginea, precum și Consulul Onorific al Republicii Coreei de Sud, Dumitru Mihălescu și prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan.

Astfel de exemple de primari fac cinste județului Suceava și din fericire avem multe astfel de exemple indiferent de culoarea politică care au schimbat la față județul Suceava în parteneriat cu Consiliul Județean Suceava.” A transmis președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *