Trei răniți grav într-un alt accident rutier pe șoseaua de centură a Rădăuțiului, în această dimineață

Un alt accident rutier grav s-a produs în această dimineață, în jurul orei 10.30, pe șoseaua de centură a Rădăuțiului, pe partea de la ieșirea din DN2H spre Dornești. Două autoturisme au intrat în coliziune, unul dintre acestea ajungând în șanțul adânc de pe marginea șoselei.

Au intervenit pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ. Trei persoane, toate aflate în automobilul  ieșit în afara părții caropsabile (foto: ISU Suceava), au fost transportate la spital, fiind conștiente și cooperante conștiente si cooperante.

Ieri, 20 noiembrie 2021, s-a  împlinit un an de când fostul prim ministru al României, Ludovic Orban, a participat la deschiderea oficială a șoselei de centură a rădăuțiului, pe podul de la Horodnic. În acest an care s-a scurs, drumul liber, care înconjoară Rădăuțiul pe toate părțile a fost privit cu entuziasm de șoferi dar și de locuitorii orașului, care au scăpat în bună parte de automobilele de toate dimensiunile, aflate în tranzit.

Din păcate, s-a dovedit că tot în acest an, pe șoseaua de centură a Rădăuțiului s-au petrecut mai multe accidente decât pe șoseaua de centură a Sucevei, de exemplu iar dacă este vorba despre mumărul morților și a celor răniți grav în aceste evenimente rutiere, centura Rădăuțiului a ajuns deja pe locul întâi.  

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *