Trei recuperatori de fier vechi din Șcheia, surprinși la furat în Lisaura – Ipotești, s-au răsturnat cu căruța lovită de Land Roverul proprietarului

Luni după amiază, după ora 14.30,  polițiștii din Ipotești, au fost sesizaţi prin 112 de către  Rîpă Ilie Costică de 21 ani din Șcheia, despre faptul că a avut loc o tamponare dintre o mașină și o căruță.

Polițiștii au stabilit că în jurul orelor 14.00, Rîpă Ilie Costică, Vizitiu-Paicu Dumitru Andrei de 30 ani și un băiat de 10 ani, toți din comuna Șcheia, s-au deplasat cu un atelaj hipo în satul Lisaura, comuna Ipotești, în  Lunca Sucevei pentru a căuta fier vechi.

Aici au fost surprinși de proprietarul terenului, M.H. de 41 ani, care conducea un Land Rover.

Cele trei persoane din Șcheia s-au urcat în căruță și au încercat să fugă. Huțanu Marius a încercat să-i împiedice, acroșând cu roverul său atelajul hipo.

Cei trei nu s-au oprit, continuând goana dar în final s-au răsturnat cu tot cu atelaj, fără a suferi leziuni semnificative.

În coșul atelajului au fost identificate mai multe deșeuri din fier: bucăți de plasă uzată metalică, despre care persoana M.H. a  declarat că au fost luate din deșeurile depozitate pe terenul său.

În cauză s-a întocmit dosar penal urmând a fi efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt  și distrugere.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *