Trei romi care au furat votcă din magazinul Profi din centrul Sucevei au reușit să dispară în noapte cu sticlele în buzunar. Unul s-a întors să cumpere un suc și a fost prins

Ieri, 14.06.2019, la ora 00.10, Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată direct de către un echipaj al Poliţiei Locale a municipiului Suceava, despre faptul că a reţinut o persoană care a furat din magazinul „Profi” de pe strada Nicolae Bălcescu.

La data de 13.06.2019, în jurul orei 23.15, în incinta magazinului au intrat trei tineri de etnie rromă, doi dintre aceştia furând fiecare câte o sticlă de votcă de 250 de ml, pe care le-au  introdus în buzunarele de la pantaloni. După ce au luat sticlele, cei trei au părăsit magazinul prin dreptul casei de marcat, iar în momentul în care s-a declanşat alarma, cei trei au fugit din magazin, fără a fi opriţi de agentul de pază sau de ceilalţi angajaţi.

După miezul nopții la ora 00.10, unul dintre cei trei  tineri  a revenit în magazin, de unde a cumpărat o sticlă de suc, moment în care a fost recunoscut de agentul de pază, în urma vizionării imaginilor video de la momentul comiterii faptei. Agentul de pază a anunţat un echipaj al Poliţiei Locale Suceava care se afla în zonă, care la rândul său a sesizat Poliţia mun. Suceava despre cele întâmplate.

După legitimarea persoanei în cauză, s-a stabilit că acesta este un băiat de 15 ani, localnic. Acesta a declarat faptul că nu a sustras nici un bun din magazin şi că persoanele care au sustras sticlele cu băuturi alcoolice din magazin sunt H.C. și M.G., ambii de 15 ani, din municipiul Suceava.

Valoarea prejudiciului a fost estimată la 27,54 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *