Evenimente

Trei thailandezi dezorientați care au trecut ilegal granița în România, surprinși de polițiștii suceveni odihnindu-se pe o bancă din Cuza-Vodă, Burdujeni

Trei tineri din Bangladesh au fost găsiți ieri, dezorientați, în cartierul Burdujeni din municipiul Suceava, în zona Cuza Vodă. Potrivit IPJ, în ziua de 26.04.2019, pe la ora 12.40 o patrulă de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, s-a sesizat din oficiu despre faptul că pe strada Cuza Vodă, în parcul din spatele unui bloc, se află trei persoane de sex masculin, care nu justifică prezența, fiind posibili imigranți.

Polițiștii i-au interceptat, stabilind cumva numele, vârsta și proveniența fiecăruia dintre ei, deși niciunul nu avea vreun document asupra lor. Patrula polițiștilor budujeneni au aflat rapid că este vorba despre M.A, de 16 ani, S. M. de 23 ani și M. B. de 21 ani, toți trei din Republica Polulară Bangladesh, care nu aveau asupra lor documente de identitate sau alte acte oficiale.

Potrivit polițiștilor, ancheta în ceea ce îi privește pe cei trei thailandezi va fi preluată de organele de cercetare penală din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Suceava care s-au sesizat cu privire la comiterea infracţiunii de „trecere frauduloasă a frontierei de stat”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *