Trei tineri șoferi din Dumbrăveni s-au ciocnit cu mașinile tocmai la Siret. Printre aceștia și o șoferiță de 18 ani. Aceasta și o pasageră de 16 ani au ajuns la spital, cu răni serioase

Sâmbătă dimineață, pe la ora 09.40, Denis D., de 21 ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce conducea un automobil marca VW Touran  pe DN29C, în orașul Siret, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de carosabil și nepăstrării distanței față de autoturismul care circula în fața sa,  a intrat în coliziune față – spate cu autoturismul marca VW Golf, , condus de către Raluca S., de 18 ani, tot din comuna Dumbrăveni. În urma impactului, auto VW Golf a fost proiectat în autoturismul VW Tiguan, care circula în același sens, condus de către Francesco S., de 20 ani, dinde asemenea din Dumbrăveni.

Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto Raluca S., precum și a unei tinere de 16 ani, din orașul Salcea, pasageră în auto VW Touran, care au fost transportate cu ambulanța la Spitalul orășenesc Siret, unde fata de 16 ani a fost diagnosticată cu ”TCC post accident”, iar șoferița de 28 ani cu ”contuzie cervicală”, ambele persoane fiind transferate la  UPU a Spitalului Județean Suceava, pentru investigații suplimentare.

Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în toate cele trei cazuri, fiindu-le recoltate și probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.