Mopan Suceava
Actualitate

Trei tineri surprinși cu droguri în mașină la Falcău, de polițiștii de frontieră

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au descoperit, aseară, într-un autoturism aflat în staționare, cinci plicuri cu substanțe susceptibile a fi interzise, precum și un cântar de mare precizie.

În autoturism se aflau trei tineri suceveni cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani.

Ieri, 24 octombrie a.c., în jurul orei 21.30, un echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu a observat pe drumul forestier ,,Ascuncelu” de pe raza localității de frontieră Falcău, un autoturism marca Audi A6 înmatriculat în Marea Britanie, aflat în staționare.

În mașină se aflau trei cetățeni români, un tânăr de 24 de ani și două fete de 22, respectiv 21 de ani, toți trei domiciliați pe raza județului Suceava, care nu și-au putut justifica prezența în zonă.

În urma verificărilor specifice efectuate asupra tinerilor și a autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit într-o borsetă ascunsă sub scaunul  autoturismului, 5 pliculețe de tip zip-lock și o cutie mică ce conțineau o substanță alb-cristalină. Tânărul sucevean a declarat polițiștilor de frontieră ca are aproximativ 30 de grame de substanță, destinată consumului propriu.

Drept urmare, plicurile cu substanța alb-cristalină susceptibilă a fi interzisă, au fost ridicate în vederea expertizării, urmând a fi transmisă catre BCCO Suceava în vederea continuării cercetărilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *