Trei zboruri internaționale, două către Iași și unul către Chișinău, din Tel Aviv, Luton – Londra și Berlin, au aterizat azi pe Aeroportul Suceava, din cauza ceții de la Iași și Chișinău

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului ”Ștefan cel Mare” Suceava, Adriana Raia, a anunțat că, din cauza condițiilor meteo nefavorabile, zborul Wizz Air dinspre Tel Aviv, cu destinația Iași, a aterizat în condiții de siguranță la Suceava, azi la ora 13.24, având la bord 83 de pasageri printre care se aflau trei copii.

De asemenea, cursa de la Luton  spre Iași a fost rerutată spre Suceava, având la bord 160 de pasageri între aceștia fiind și  2 copii.

Pasagerii celor două zboruri au fost transportați cu autocare spre destinația inițială.

Un alt zbor, al companiei Wiiz Air Berlin – Chișinău a fost rerutat  în această seară pe Aeroportul ”Ștefan cel Mare” din Salcea Suceava, tot din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului  ”Ștefan cel Mare” Suceava, Adriana Raia, a arătat că în situații de ceață densă, piloții aleg  întotdeauna condițiile de siguranță și se îndreaptă spre aeroporturi care permit aterizarea ori decolarea în condiții de maximă siguranță pentru pasageri.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *