Trei zboruri pe săptămână București – Suceava – București, operate de Compania Blue Air, din 23 aprilie, anunț făcut de președintele CJ, Gheorghe Flutur

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur a anunțat că Compania aeriană Blue Air intenționează să opereze 3 zboruri pe săptămână pe ruta București  – Suceava  – București, începând din 23 aprilie 2021.

Zborurile vor fi cu înnoptarea aeronavei pe Aeroportul “Ștefan cel Mare” Suceava și vor fi operate în zilele de marți/miercuri, vineri/sâmbătă și Duminică/luni. Aeronava va ateriza de la București seara la ora 20:35 și va decola de la Suceava dimineața la ora 05:00.

Aceste zboruri vor putea asigura și conexiunea cu alte curse ale companiei Blue Air de la București către mai multe destinații internaționale, cum ar fi: Amsterdam, Bologna, Bruxelles, Koln, Dublin, Frankfurt, Helsinki, Larnaca, Malaga, Munchen, Paris (Charles de Gaulle), Praga, Stuttgart, Torino, Valencia.

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, transmite că sunt discuții și că vor fi făcute în curând și alte anunțuri, surprize plăcute, privind Aeroportul Ștefan cel Mare din Suceava.

”Continuăm ofensiva de promovare a județului Suceava și a brandului Bucovina pentru dezvoltarea turismului, pentru atragerea de investitori și stabilirea noi conexiuni în ceea ce privește mediul de afaceri”, a transmis Gheorghe Flutur.

Please follow and like us:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *