Trei zile fără apă caldă pentru sucevenii care locuiesc în cartierele Gară și ANL Burdujeni, începând de mâine 24 septembrie 2019. Devierea magistralei are ca finalitate construirea unui supermarket în zonă

S.C. Thermonet S.R.L., operatorul serviciilor de transport, furnizare și distribuție a energiei termice din municipiul Suceava a transmis astăzi un comunicat prin care anunță că începând cu data de 24 septembrie, ora 8 și până pe data de 26 septembrie ora 20 va proceda la sistarea furnizării apei calde la PT Gară și PT ANL Burdujeni în vederea efectuării lucrărilor de  racordare a noului tronson la magistrala care alimentează cu agent termic cele două puncte termice menționate.

Devierea magistralei de transport agent termic face parte dintr-un proiect aprobat de Primăria municipiului Suceava și are ca finalitate construirea unui supermarket în zonă.

Reprezentanții S.C. Thermonet S.R.L. își cer scuze pentru disconfortul creat clienților și asigură că salariații S.C, Thermonet și cei ai S.C. Termocalor INstal SRL vor acționa cu responsabilitate maximă pentru ca în seara zilei de 26 septembrie 2019 apa caldă să ajungă în casele sucevenilor.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *