Mopan Suceava
Actualitate

Trenul de Putna circulă cu un singur vagon, supra-aglomerat. Celelalte vagoane ar fi fost atașate la sezonierele de Mangalia

Asociația Calea ferată Dornești Putna a prezentat în această seară încă o probă de incompetență, din partea Companiei CFR Călători.

Astfel, de o săptămână, trenurile Suceava -Putna au un singur vagon în compunere, iar pasagerii sunt adesea nevoiți să călătorească în picioare.

Există și o explicație:

”Se aude că vagoanele au plecat la sezonierele de Mangalia, și nu sunt altele. Cu toate acestea în verile 2020/2021/2022 nu au fost astfel de problem” sugestionează Calea ferată Dornești – Putna, care adaugă:

”Domnilor din conducerea companiei, vi se pare „rentabil” să plimbați o locomotivă pentru 1 vagon? și apoi să ziceți că bilanțul pe ruta Suceava-Putna este negativ, iar cheltuielile mari.

Dacă tot nu aveți vagoane, alocați un automotor Siemens Desiro (săgeata albastră), care a fost recepționat de la reparațiile executate la Electroputere VFU Pascani mediatizate în ultima vreme, să facă trenurile de Putna, și vom avea și timpi de parcurs mai buni! Ce ziceți domnilor de la regionala CFR Calatori Iasi ? Noi avem soluții, și DA, ele există!” este mesajul transmis se asociația Calea ferată Dorneşti – Putna.

(Foto: Calea ferată Dornești – Putna)

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *