Trenul Suceava – Putna, vandalizat. A fost murdărit dintr-un capăt în celălalt cu vopsea albastră

Pagina online linia515. wordpress.com a anunțat că în noaptea de sâmbătă spre duminică, indivizi necunoscuți au vandalizat trenul AM Desiro Suceava – Putna, murdărindu-l dintr-un capăt în celălalt cu vopsea de culoare albastră.

”În această dimineață  – 17 martie a.c., am avut neplăcuta surpriză de a constata faptul că AM Desiro 2022, colantat cu imaginea Mănăstirii Putna și însemnele Anului Centenar, primul care a circulat de la redeschiderea liniei, și cu cel mai frumos estetic, a fost vandalizat de niște indivizi certați cu legea și educația. Acesta a fost mâzgălit garnitura cu spray-uri de vopsea albastră, peste tot, inclusiv geamurile și ușile. Nu au desenat nimic, ci doar au murdărit cu multă ură un vehicul feroviar din cele mai moderne din parcul CFR Călători. Și-au bătut joc de autocolantul menit să promoveze traseul, de munca depoului Suceava Nord și de călători. Acești tineri needucați, mai degrabă  huligani, au acționat se pare în noaptea de 16 spre 17 martie, în stația Putna, unde era garat automotorul. Cerem Politiei TF să demareze rapid o anchetă, și să aresteze aceste gunoaie ale societății puse pe distrus” transmite pe contul mai sus amintit unul dintre administratorii site-ului, Paul’s Paul.

Poliția Transporturi s-a sesizat despre eveniment și a demarat cercetări pentru a identifica și trage la răspundere pe cei vinovați de actul de vandalism.

Foto: linia515.wordpress.com

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *