Trenurile spre Putna suplimentate de CFR Calatori cu prilejul marii sărbători din 15 august de la Mânăstirea Putna

Administratorii paginii https://linia515.wordpress.com aduc o nouă veste bună pentru cei care doresc să circule către Putna cu trenul, cu prilejul sărbătoririi hramului Mănăstirii Putna.

În urmă cu puţin timp pe pagina mai sus menţionată a fost anunţat faptul că CFR Călători suplimentează trenurile spre Puta pe perioada minivacanţei din perioada 15 – 18 august 2019.

Redăm comunicatul postat:

„Se pare ca CFR Calatori a găsit soluția pentru numărul mare de oameni ce vor sosi la Putna mâine, 15 august 2019, prin formarea garniturilor trenurilor Regio Suceava – Putna şi retur din doua automotoare Desiro cuplate (săgeți albastre). Acestea ar urma să circule conform unor surse chiar pană la finalul mini-vacanței (duminică).

De asemenea, astăzi, începând cu trenul R5625 Suceava – Putna puteți vedea cele doua automotoare pe traseu, în premieră pe linia Dornești – Putna.

Totuși, daca se vor ivi probleme de natură tehnică, se va apela la locomotivă+vagoane, în caz de nevoie. Important este faptul că oamenii vor ajunge la destinație în siguranța şi la timp folosind calea ferata, care împlinește astăzi, 1 an de la redeschidere (14.08.2018).

În aceste trenuri vor fi aproximativ 200 locuri disponibile calatorilor.

Va așteptăm la Putna! Pe calea ferata!

Nu uitați, cu biletul de călătorie intrați GRATUIT la muzeul Mănăstirii Putna!”

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *