Tribunalul a decis: Traian Adronachi va fi reistalat în funcția de manager al Spitalului Rădăuți, cu plata retroactivă a drepturilor salariale

Tribunalul Suceava s-a pronunțat astăzi în dosarul deschis de Traian Andronachi, fost manager al Spitalului Municipal Rădăuți și a decis reinstalarea acestuia în funcție, cu plata retroactivă a drepturilor bănești cuvenite, actualizate cu indicele de inflație și cu dobânda legală,  până la reintegrarea efectivă în funcția deținută a reclamantului. Aceste sume vor trebui plătite lui Traian Andronachi evident, din banii publici:

”Soluție pe scurt: (…) Admite acțiunea restrânsă înregistrată sub nr. 1429/86/2021 privind anularea Dispoziției nr. 123 din 9 martie 2021 emisă de Primarul mun. Rădăuți și Hotărârii nr.99 din 05 martie 2021 emisă de Consiliul de Administrație al Spitalului ”Sf. Doctori Cosma și Damian” Rădăuți. Anulează Dispoziția nr. 123 din 9 martie 2021 și Hotărârea nr. 99 din 05 martie 2021. Dispune repunerea reclamantului în funcția anterioară prin reintegrarea acestuia în funcția de manager al Spitalului ”Sf. Doctori Cosma și Damian” Rădăuți. Obligă pârâții Municipiul Rădăuți și Spitalul ”Sf. Doctori Cosma și Damian” la plata drepturilor bănești cuvenite conform contractului de management nr. 9817/2020 pentru perioada cuprinsă între data de 10 martie 2021 și data reintegrării efective, actualizate cu indicele de inflație și cu dobânda legală de la data exigibilității și până la plata efectivă.  (…)”

Soluția nu este definitivă.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *