Trofeul de Excelență în Administrație, oferit de Asociația Națională a Municipiilor din România, municipiului Suceava pentru “Excelență în iluminat public și eficiență energetică”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a transmis că pentru al doilea an consecutiv municipiul reședință de județ a obținut Trofeul de Excelență în Administrație, oferit de Asociația Națională a Municipiilor din România.
El a arătat că, în urmă cu un an, municipiul Suceava a obținut trofeul “Excelență în Educație”, iar în acest an cel “Excelență în iluminat public și eficiență energetică”.
Consiliul rectorilor din România a acordat cel mai mare punctaj proiectului de la Suceava, trofeul fiind înmânat de unul dintre prorectorii Institutului Politehnic București.
”Prin acest proiect s-a modernizat iluminatul public din oraș, a crescut intensitatea luminoasă de la 45 la 100%, poluarea este zero, iar lucrul cel mai important este acela că s-a redus de 3,5 ori factura la iluminatul public”, a arătat primarul Ion Lungu, care a specificat că este considerat un Proiect de bune practici la nivel de țară în acest domeniu.
Municipiul Suceava a mai avut două nominalizări la Trofeele de Excelență în Transport public și Antreprenoriat local.
”Mulțumesc sucevenilor care au suportat deranjul creat prin implementarea proiectului, consilierilor locali care au aprobat în Consiliul local acest proiect și echipei din cadrul primăriei care a contribuit la realizarea acestuia. Aceste trofee arată faptul că, în municipiul Suceava, lucrurile merg într-o direcție bună!”, a mai adăugat primarul Ion Lungu.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *