TROFEUL ”EXCELENȚĂ ÎN EDUCAȚIE”, PRIMIT ANUL TRECUT DE MUNICIPIUL SUCEAVA, PREZENTAT AZI DE PRIMARUL ION LUNGU, LA DESCHIDEREA NOULUI AN ȘCOLAR

Cum a anunțat acum o zi, primarul municipiului reședință de județ, Ion Lungu, a efectuat și astăzi acel ”maraton” de participare la festivitățile de deschidere a noului an școlar în cât mai multe unități de învățământ din orașul Suceava. Anul acesta au fost 14 grădinițe, școli și licee vizitate.
El a fost prezent la ora 8.00 la Școala nr.11 din cartierul Burdujeni; La ora 8.15 la Școala nr. 6 din Burdujeni Sat; ora 8.30  la Școala nr.10 din Burdujeni; ora 8.45 la Școala nr.7 Ițcani; ora 9.00 la Școala nr.9 Obcini; ora 9.15 la Colegiul Național Petru Rareș; ora 9.30 la Școala ”Filadelfia”;  ora 9.45 la Școala nr.8 din George Enescu; ora 10 la Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară; ora 10.15 la Colegiul Național ”Spiru Haret”; ora 10.30  la Grădinița ”Gulliver” din cartierul ,George Enescu; ora 10.45 la Liceul cu Program Sportiv,; ora 11.10 la Colegiul Tehnic  ”Petru Mușat”; ora12.00 la Seminarul Teologic.
”M-am alăturat astăzi, cu ocazia deschiderii noului an școlar, copiilor din 14 unități de învățământ, din toate cartierele sucevene. Am profitat de această ocazie pentru a prezenta trofeul ”Excelență în educație”, primit anul trecut de către municipiul Suceava, la Ateneul Român din București”, a transmis primarul Ion Lungu.
El a arătat că această distincție se datorează rezultatelor obținute de copiii din școlile sucevene, ca urmare a implicării active a cadrelor didactice și a elevilor pe tot parcursul anului. ”Țin să mulțumesc și să-i felicit pentru toate roadele obținute! Municipalitatea suceveană va contribui întotdeauna la îmbunătățirea învățământului sucevean la toate nivelurile”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu , care a urat tuturor elevilor mult succes în noul an școlar.
Primarul Ion Lungu, a participat, alături de IPS Pimen și de inspectorul general al IȘJ Suceava, Gheorghe Lazăr, la inaugurarea noului sediu al Seminarului Teologic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *