Trotineta din fața Muzeului de Istorie, varianta câștigătoare azi! Săptămâna europeană a mobilității – participi și câștigi!

Primăria municipiului Suceava reamintește că până pe 22 septembrie se desfășoară Săptămâna europeană a mobilității prin care se încearcă găsirea de soluții inovatoare la problemele actuale de mobilitate urbană.

Primăria Municipiului Suceava, prin Direcția de Proiecte Europene, Turism, Cultură și Transport, promovează și susține formele alternative de transport ecologic, organizând în acest sens un concurs cu premii, constând în vouchere ce pot fi folosite pentru aplicația Suceava EcoRide.

”Astăzi, îl felicităm pe domnul Ciprian-Constantin Toma care a participat în data de 16 septembrie la concursul nostru, demonstrând astfel că este un adevărat susținător al formelor alternative de transport ecologic.

Sperăm să fie un exemplu pentru cât mai mulți cetățeni din orașul nostru”, transmit reprezentanții primăriei.

Regulile concursului sunt simple, ce trebuie să faceți?

– să adaugați un comentariu la postare cu o fotografie sugestivă, împreună cu o trotinetă, lângă un obiectiv turistic din orașul Suceava și să etichetați doi prieteni care folosesc sau doresc să folosească trotinetele electrice;

– să dețineți un cont activ pe aplicația Suceava EcoRide;

– să dați Like&Share paginii de facebook a Primăriei Municipiului Suceava;

În fiecare zi, până pe 22 septembrie, Primăria Suceava va oferi câte 5 vouchere în valoare de câte 50 de lei, reprezentând 5830 de minute de funcționare.

Succes tuturor!

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.