Un alt ciupercar de oraș rătăcit în pădure, căutat de polițiști și jandarmi. A fost găsit tremurând de frig și epuizare sub un copac, la Palma

Duminică seară, pe la ora 19.00, lucrătorii de poliție din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Marginea au fost sesizați prin 112 de către un bărbat din municipiul Rădăuți, cu privire la faptul că un amic al său, în vârstă de 57 de ani, s-a rătăcit în pădurea de pe raza comunei Sucevița, în timp ce se afla la cules de ciuperci.

La fața locului s-au deplasat două patrule de poliție din cadrul Secției, care au procedat la efectuarea de verificări și căutări în zona indicată de către apelant.

Pentru că vizibilitatea în pădure era redusă din cauza întunericului, a fost solicitat sprijinul unui echipaj de poliție din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, cât și a două echipaje de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava.

Din verificările efectuate de către lucrătorii poliției, persoana rătăcită a fost identificată ca fiind un bărbat din municipiul Rădăuți iar acesta a plecat în jurul orei 14.00 împreună cu prietenul său la cules de ciuperci în zona monumentului Palma, din comuna Sucevița, iar la scurt timp s-a îndepărtat de acesta, rătăcindu-se în pădure.

Având în vedere faptul că la ora 19.00  vizibilitatea era redusă și acesta nu s-a întors la mașină, prietenul său a apelat 112, solicitând sprijin.

După aproximativ 3 ore de căutare, persoana rătăcită a fost găsită în pădure, la o distanță de aproximativ 3 km din locul de unde a plecat.

Bărbatul se adăpostise sub un copac, iar în momentul în care a fost găsit, era speriat și epuizat, fără a se mai putea deplasa, fiind ajutat de către lucrătorii poliției să ajungă la marginea pădurii.

Având în vedere starea fizică degradată a persoanei în cauză, a fost solicită o ambulanță la fața locului, care l-a preluat și transportat la Spitalul mun. Rădăuți, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.