Un automobilist a lovit o tânără pe bicicletă, joi dimineață, la Vicovul de Sus. S-a încercat o împăcare cu familia dar pe seară fetei de 18 ani i s-a făcut rău și a fost dusă la spital cu ambulanța

Joi dimineață, în orașul Vicovu de Sus s-a produs un accident rutier iar autorul, un șofer de 29 de ani a încercat să scape de consecințele juridice ale faptei sale, înțelegându-se cu familia victimei, o fată de 18 ani.
Concret, în ziua de 18.10.2018, în jurul orei 08.00, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Cernăuți, din orașul Vicovu de Sus, un localnic de 29 de ani, a surprins și accidentat o tânără de 18 ani, din aceeași localitate, care se deplasa pe bicicletă, pe marginea părții carosabile, în aceeași direcție de mers.
După impact, conducătorul auto a transportat victima până la domiciliu și apoi la unitatea de învățământ unde aceasta este elevă, după care, a purtat discuții și cu părinții tinerei având scopul de a se împăca cu aceștia.
Astfel, atât victima, cât şi conducătorul auto, nu au sesizat poliția cu privire la producerea evenimentului rutier.
Ulterior, în cursul serii zilei de joi, întrucât acuza dureri, tânăra a solicitat intervenția unei ambulanțe care a transportat-o la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul alcool-test, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *