Un autoturism Audi A6 plin cu țigări abandonat într-un imobil părăsit din Lupcina, descoperit de polițiștii de frontieră de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava

Polițiștii de frontieră de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava au descoperit ieri, într-o anexă ce aparține unui imobil părăsit pe de raza localității Lupcina, jud. Suceava, un autoturism marca Audi A6, în care au putut fi observate mai multe colete cu țigări.
Acesta a fost transportat la sediul poliției de frontieră unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 9.600 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 112.300 lei.
Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracțională a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.
În cauză se efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *