Mopan Suceava
Evenimente

Un băiat de 14 ani, băut, a furat maşina părinţilor şi a ieşit la plimbare prin Suceava

În după amiaza zilei de ieri, 13.10.2019, la ora 15:06, o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava – Biroul Rutier, în timp ce acţiona pe linia respectării normelor rutiere pe raza municipiului Suceava, au oprit pe strada Alexandru Vlahuță din oraş autoturismul marca Dacia Logan, condus de un băiat de 14 ani din municipiul Suceava.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere auto s-a procedat la verificarea acestuia în baza de date a poliției privind evidența permiselor de conducere, stabilindu-se că acesta nu posedă permis de conducere auto pentru nicio categorie de vehicul.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că în ziua respectivă, în jurul orei 15.00, băiatul, în timp ce se afla la domiciliu, a sustras autoturismul părinților săi și s-a deplasat de la domiciliul personal până pe strada Alexandru Vlahuță unde a fost oprit de poliţişti.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe” și „furt în scop de folosință”, ce urmează a fi soluţionat procedural de către Biroul Rutier Suceava.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *