UN BĂIAT DE 15 ANI, SPAIMA CÂMPULUNGULUI LA MIJLOCUL SĂPTĂMÂNII

Un băiat de 15 ani din Câmpulung Moldovenesc a fost timp de două zile ”spaima” locuitorilor municipiului de la poalele Rarăului. Acesta a furat o motocicletă pe care a abandonat-o printre blocuri dar a și furat dintr-un bar obiecte personale și bani de la clienți.

Miercuri, 15.08.2018, la ora 11.00, Poliția municipiului C-lung Moldovenesc a fost sesizată de doi localnici de 26 și 34 de ani despre faptul că, persoane necunoscute le-au sustras un portmoneu cu bani și documente precum și un telefon din incinta unui bar din localitate.

În urma măsurilor operative întreprinse de polițiști, persoana bănuită de comiterea  faptei a fost identificată ca fiind un minor de 15 ani din localitate.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de marți spre miercuri,  în jurul orei 02.00, profitând de neglijența victimelor, care au lăsat obiectele personale în valoare de circa 2.600 lei pe masa unui bar din localitate și au plecat pentru circa 10 minute, minorul a sustras bunurile și a plecat.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au mai stabilit și faptul că, anterior comiterii furtului, în noaptea de 14/15.08.2018, minorul a sustras motocicleta aparținând unui minor de 16 ani din localitate,  lăsată parcată și asigurată pe strada Calea Bucovinei din localitate, pe care a împins-o printre blocuri și a abandonat-o.

Suspectul a recunoscut comiterea furturilor, a indicat locul în care a ascuns portmoneul și abandonat motocicleta și a predat telefonul mobil, prejudiciul fiind recuperat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *