Un băiat de 16 ani din Ipoteşti prins cu produse furate în magazinul Albina de pe strada Zorilor, Suceava

În dimineaţa zilei de ieri 12 septembrie 2019, la ora 11:47, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de dispeceratul firmei de pază NGGS cu privire la faptul că o persoană de sex masculin a sustras mai multe bunuri din incinta magazinului Albina situat pe strada Zorilor.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în interiorul magazinului Albina, a fost identificat B.N., un tânăr de 16 ani, din comuna Ipoteşti, ca fiind cel care a sustras mai multe bunuri.

Băiatul a intrat în interiorul magazinului Albina de unde a luat mai multe bunuri alimentare și nealimentare şi le-a ascuns în buzunarele hanoracului cu care era îmbrăcat, după care a ieşit pe la casa de marcat a magazinului fără a le achita, fiind oprit imediat de către un angajat al magazinului.   

Fapta comisă a fost surprinsă de camerele de supraveghere montate în interiorul magazinului, totodată băiatul acesta recunoscând fapta comisă.

Bunurile în cauză au fost găsite asupra adolescentului, iar valoarea prejudiciului a fost recuperată de către angajaţii magazinului până la sosirea poliţiştilor la faţa locului.

S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „furt”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *