Un băiat din Lisaura a ajuns la spital cu arsuri de gradul II și III la față, după ce a vrut să ațâțe focul ce-l aprinsese în grădină, turnând benzină

În după amiaza zilei de sâmbătă, 18 martie, după ora ora 14.00, lucrătorii S.P.R. 2 Ipotești au fost sesizati de către ofițerul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Suceava cu privire la faptul că la UPU Suceava, A. G. un băiat în vârstă de 18 ani, din satul Lisaura, comuna Ipotești, care prezenta arsuri de gradul II și III, ca urmare a unei flăcări deschise, în zona feței și a urechii drepte..

Din discuțiile purtate cu mama băiatului, a rezultat faptul că la data de 18.03.2023 în jurul orelor 13:15, cei doi se aflau la domiciliu, iar tânărul făcea curățenie de primăvară, dând foc la niște ramuri uscate în grădină.

La un moment dat, întrucât focul ardea mocnit, acesta a luat din gospodărie un recipient cu benzină aruncând din acesta peste ramurile uscate, moment în care vaporii de benzină s-au aprins, provocându-i leziuni în zona feței.

Băiatul  a fost transportat la UPU Suceava de către mama sa, cu autoturismul propriu  unde a fost diagnosticat preliminar ,,arsură gradul II și III, ca urmare a unei flăcări deschise, facies și pavilion auricular drept” urmând a i se acorda îngrijiri medicale de specialite.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *