Un băietan de 15 ani din Marginea a furat o autoutilitară în miez de noapte și a plecat la plimbare cu ea prin sat. A intrat cu mașina într-un gard, a fugit, a fost prins și s-a ales cu două dosare penale

Astă noapte, pe la ora 00.20, patrula de siguranţă publică din cadrul Secției nr. 3 de Poliție Rurală Marginea, a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că o autoutilitară a intrat în gardul imobilului său.        

În urma deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate a rezultat că o  autoutilitară  marca Mercedes-Benz a intrat în  gardul ce împrejmuiește proprietatea apelantului, provocându-i distrugeri, iar conducătorul auto nu este la fața locului.

S-a stabilit ulterior că proprietarul autoutilitarei este Mihai B., de 28 ani, din comuna Marginea. Acesta fost identificat la fața locului, declarând  că autoutilitara se afla parcată în fața imobilului fratelui său, fără a fi asigurată și având cheile în contact. El a mai spus că a fost contactat telefonic de către Ana. D., în calitate de mamă, care i-a relatat faptul că fiul său în vârstă de 15 ani i-a sustras autoturismul și l-a condus pe raza comunei Marginea, iar când a pierdut controlul autoutilitarei,  a intrat în coliziune cu un gard.

În jurul orei 02.30, a fost identificat minorul, care nu avea leziuni vizibile în urma impactului și care a recunoscut că la 26.01.2020, orele 00.00, în timp ce se afla în comuna Marginea a luat autoutilitara ce aparține lui Mihai B., care se afla parcată în curtea unui imobil, cu cheile în contact, pentru a se plimba cu automobilul. El a condus  autoutilitara pe o distanță de aproximativ 3 km pe raza comunei Marginea, iar la un moment dat a pierdut controlul autoutilitarei, intrând în coliziune cu un gard. Când a intrat cu mașina în gard, băiatul s-a speriat, părăsind locul evenimentului.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, urmând a se efectua cercetări față de minorul de 15 ani pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „furtul în scop de folosință”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *