Un băietan de 16 ani, supărat pe led-urile semaforului de la Curcubeul, a tăiat firele de cablu și internet din cartierul George Enescu

Polițiștii suceveni au reușit să dea de urma individului care, în noaptea de 6 spre 7 iunie a.c. a tăiat firele rețelelor de cablu – internet și televiziune, dar și ale altor rețele publice, inclusiv celor care deservesc semafoarele din cartierul George Enescu. Precum se știe, atunci au fost afectate sute de apartamente dar și funcționarea a zeci de firme a căror activitate depindeau de funcționarea internetului.

Autorul este un puștan de 16 ani, D.S., care locuiește în blocul de la intersecția străzii Zorilor cu bulevardul George Enescu. Fiind audiat, tânărul a declarat cu nonșalanță polițiștilor că a fost deranjat pe când se odihnea în apartamentul părinților săi, cu ferestrele poziționate către bulevard, de fascicolul luminos care provenea de la led-urile semaforului situat la intersecția străzilor Zorilor cu Bulevardul George Enescu, care se reflectau exact în acele ferestre. Polițiștii spun că tânărul care și-a dovedit prin acțiunea sa potențialul pentru o bună carieră infracțională a fost identificat în baza unor înregistrări de pe camerele de supraveghere funcționale în unele locații în care D. S. a operat.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *