Mopan Suceava
Actualitate

Un băietan de 17 ani din Mitoc a pornit noaptea prin sat cu mașina mamei. Raliul s-a terminat după ce s-a izbit cu automobilul într-o troiță

Luni dimineață, lucrătorii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați despre faptul că, pe drumul comunal Fântâna Doamnei din satul Dragomirna, comuna Mitocu Dragomirnei, s-a produs un accident rutier.

S-a stabilit că  în noaptea de  20.11.2023, în jurul orei 01.20, Fernando Z.,în vârstă de 17 ani, din localitate, a luat fără știrea mamei sale cheile autoturismului VW Passat aflat în curtea locuinței, s-a urcat la volanul acestuia și a condus mașina pe drumul comunal din satul Mitocu Dragomirnei, până la locuința unui prieten al său, în vârstă de 15 ani. A pornit apoi  pe DJ 208U prin satele Mitocu Dragomirnei și Dragomirna, apoi a pătruns pe un drum comunal denumit strada Fântâna Doamnei din satul Dragomirna. A continuat să conducă mașina încă un kilometru, după care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat cu partea din față a autoturismului troița amplasată la intersecția cu Strada Pinului.

Fernando Z. nu este posesor de permis de conducere. I s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: furtul în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *