Un băietan de 17 ani din Vicovu de Sus, cu mașina aproape să ia foc, a provocat un accident și apoi a luat-o la sănătoasa, abandonând automobilul

Vineri după amiază, în jurul orei 12:55, o femeie de 41 de ani, din orașul Vicovu de Sus, care se deplasa la volanul autoturismului pe strada Calea Cernăuți din localitate a semnalizat intenția de viraj stânga în apropierea intersecției cu strada Mihai Viteazul și s-a asigurat în oglinda retrovizoare, moment în care a observat un autoturism Mercedes din anvelopele căruia  ieșea fum negru. A renunțat la viraj, continuându-și deplasarea înainte, dar a fost lovită din spate de automobilul Mercedes.

După impact, șoferul autoturismului Mercedes a încercat să își continue deplasarea însă din cauza avariilor,  a abandonat autoturismul fugind de la locul faptei.

Polițiștii au afalt că la volanul autoturismului se afla un minor, D.I.M., în vârstă de 17 ani, din Vicovu de Sus.

La scurt timp, membrii familiei acestuia au apelat la 112, solicitând intervenția ambulanței pentru că teribilistul adolescent începuse să simtă dureri cauzate de impact. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

La spitalui din Rădăuți, băietanul a fost diagnosticat cu ”sindrom dureros abdominal prin accident rutier”. Șoferița din celălalt automobil a refuzat transportul la spital.

În cauză se continuă cercetările cu privire la infracţiunile de „părăsirea locului accidentului ”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „furt în scop de folosință” și  „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *