Un băiețel de 1 an și zece luni, a scăpat teafăr după ce a picat de la etajul 2 al unui bloc din Câmpulung Moldovenesc. A fost salvat de sacii cu gunoi pe care a căzut

Miercuri seară, pe la  ora 18.20, Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin 112 despre faptul că un copil a căzut de la înălțime dintr-un  imobil  din localitate de pe  strada Pictor Octav Băncilă.

În urma cercetărilor s-a stabilit identitatea minorului căzut ca fiind un băiețel în vârstă de 1 an și 10 luni,  fiind unul din cei zece copii rezultați din mai multe relații, ai unei familii, care  locuiesc în imobilul social pus la dispoziție de Primăria. Câmpulung Moldovenesc.

Cei nouă copii se aflau în locuință supravegheați de copilul cel mare, în vârstă de 16 ani, tatăl fiind la muncă, iar mama la cumpărături. Băiețelul se juca în holul locuinței cu ceilalți frați și surori, iar la un moment dat s-a urcat pe o masă, sprijinindu-se de un geam neasigurat  care s-a deschis, iar copilul a căzut în gol de la înălțimea de circa 10 m, de la etajul al 2-lea al imobilului.

Din fericire, băiețelul a scăpat doar cu răni ușoare, pentru că a căzut pe  sacii cu gunoi sprijiniți de zidul imobilului, care au atenuat impactul

Copilul a fost transportat la spitalul municipal unde a fost stabilit diagnosticul de „contuzionat usor prin cădere de la înălțime”, fiind transportat la Spitalul Județean Suceava pentru investigații de specialitate.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă” urmând a fi informat și serviciul de asistență socială pentru dispunerea măsurilor care se impun.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *