Un băiețel de patru ani din Berchișești și-a strivit degetele în șișcorniță

Ieri după amiază, pe la orele 16:45, lucrătorii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că un băiețel  în vârstă de 4 ani, și-a prins mâna în șișcorniță.

A fost identificată mama minorului, care a declarat că a mers în șură pentru a hrăni animalele fiind însoțită de băiatul ei de patru ani. În timp ce femeia punea furaje animalelor, cel mic a rămas nesupravegheat pentru câteva momente, timp în care acesta s-a deplasat la o șișcorniță care nu era pusă în funcțiune, amplasată în interiorul anexei, unde a introdus mâna stângă în interiorul șișcorniței, în zona rolelor zdrobitoare și și-a provocat leziuni la degete.

La fața locului a fost solicitat un echipaj al ambulanței, ocazie cu care minorul a fost transportat la Spitalul Orășenesc Gura Humorului și diagnosticat cu ,,plagă deget arătător mână stângă prin zdrobire”. Incidentul urmează a fi adus la cunoștință lucrătorilor din cadrul Compartimentului de Asistență Socială – Primăria comunei Berchișești.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *