Un băiețel de patru ani din Volovăț a ajuns la spital cu arsuri grave după ce bluza cu care era îmbrăcat s-a aprins de la focul din sobă

Joi seară, pe la orele 19.50, lucrătorii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Marginea au fost sesizaţi de către reprezentanții Spitalului Județean Suceava, cu privire la faptul că la unitatea spitalicească s-a prezentat o femeie din comuna Volovăț, împreună cu fiul ei în vârstă de 4 ani, care prezenta arsuri la nivelul pieptului și al gâtului.

S-a stabilit că la data de 3 martie, orele 11.30, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu fiul ei femeia a aprins focul în soba pe lemne, aflată în dormitorul locuinței, pentru a se încălzi. În jurul orelor 12.00, mama băiețelului s-a deplasat într-o altă cameră a locuinței lăsându-l pe acesta pe un pat din dormitor. Profitând de lipsa mamei sale din cameră, băiatul s-a apropiat de soba pe lemne și a deschis portița, iar bluza pe care o purta a luat foc. După ce l-a dezbrăcat,  mama copilului a observat că acesta a suferit arsuri la nivelul gâtului și a pieptului. A doua zi, pe 4 martie, văzând că starea fiului ei nu se îmbunătățește, femeia s-a deplasat împreună cu acesta la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate. Fiind consultat, minorul a fost diagnosticat cu „arsuri de gradul 2, 3 și 4 la nivelul gâtului și al pieptului”, fiind transferat la Spitalul Județean de Urgențe Suceava.

Au fost informați reprezentanții din cadrul D.G.A.S.P.C. Suceava.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *