Un băiețel de un an și jumătate a ajuns la Spitalul de copii ”Sfânta Maria” din Iași, după ce a înghițit tuș de imprimantă în casa bunicilor din Vicovu de Sus

La 17.03.2021, ora 11:00, lucrătorii Poliției orașului Vicovu de Sus au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că în cursul zilei precedente, la Spitalul de copii ”Sfânta Maria”din   Iași a fost internat un minorul de un an și jumătate, născut în luna octombrie a anului 2019, ca urmare a faptului că în timp ce se afla în locuința bunicilor săi din orașul Vicovu de Sus a ingerat dintr-un recipient tuș de imprimantă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că 16.03.2021, în jurul orei 11.00, mama copilului domiciliată în municipiul Suceava se afla împreună cu fiul ei la casa părinților săi din orașul Vicovu de Sus.

La un moment dat aceasta a lăsat copilul singur în dormitorul imobilulului,  deplasându-se într-o cameră alăturată. La scurt timp a revenit în camera în care se afla minorul constatând că acesta a ingerat tuș folosit la o imprimantă.

Minorul a fost transportat inițial la Spitalul municipal Rădăuți, după care, în cursul zilei de 16.03.2021 a fost transportat la Spitalul clinic de urgență pentru copii ”Sfânta Maria” din Iași.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de  ,,vătămare corporală din culpă”.

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *