Un băiețel din Pâraie – Mălini, mort acasă, la numai patru luni

La 09.05.2021, orele 16:25, lucrătorii Secţiei de Poliţie nr. 7 Mălini au fost sesizaţi prin 112 de către SAJ Suceava cu privire la faptul că un copil de 4 luni este decedat la locuință.

Un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Suceava care a fost solicitat anterior pentru a acorda îngrijiri medicale unui copil în vârstă de 4 luni în comuna Mălini, satul Pâraie, a constatat decesul minorului.

În data de 08.05.2021, pe parcursul zilei, copilul a prezentat o stare de sănătate precară, în sensul că a vomitat de mai multe ori, iar în cursul nopții și în prima parte a zilei de 09.05.2021, părea să fi dat semne de revenire.

Doar că în jurul orei 16:00, întrucât copilului i s-a făcut din nou rău, pielea din jurul ochilor învinețindu-se, părinții au solicitat sprijinul unei ambulanțe, care cu ocazia intervenției a constatat decesul băiețelului, diagnosticul fiind stop cardio-respirator.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei morții. Din primele verificări, nu au rezultat suspiciuni că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „uciderea din culpă”, care va fi soluţionat procedural de către lucrătorii Postului de Poliție Mălini.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *