Un bărbat 51 de ani din Lisaura și-a pus capăt zilelor spânzurându-se. Femeia lângă care se culcase seara liniștit i-a găsit trupul atârnând într-o anexă, pe la 4 dimineața

Luni dimineață, pe la ora 04.30, lucrătorii SPR 2 Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din satul Lisaura, comuna Ipotești, cu privire la faptul că numitul concubinul ei de 51 ani, cu domiciliul în municipiul Suceava s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei.

Bărbatul locuia fără forme legale în Lisaura, împreună cu concubina sa, de aproximativ un an.

Femeia a declarat polițiștilor că în seara de 28.02.2021 a dormit împreună cu concubinul, urmând ca în dimineața de 01.03.2021 să plece împreună la serviciu.

La ora 04.20, s-a trezit pentru a pleca la serviciu, constatând că bărbatul nu era lângă ea în pat.

L-a căutat prin gospodărie și l-a găsit spânzurat cu o funie de o grindă în magazia corp comun cu locuința. A apelat la 112 și în scurt  timp la fața locului a ajuns un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului stabilind ca diagnostic preliminar ,,asfixiere mecanică prin spânzurare”.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență pe corp, altele decât cele specifice prin strangulare și a fost ridicat și transportat de către S.C. EFEMER S.A la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei.  

           

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.