Un bărbat 63 de ani din Adâncata a murit la spital după ce a căzut din căruța încărcată cu fân

În noaptea de vineri 21 iunie, pe la ora 01.50, s-a sesizat la faptul că la UPU Suceava a fost transportat cu o ambulanţă un bărbat de 63 ani din comuna Adâncata, acesta prezentând o lovitură în zona capului.

S-a constatat că în urmă cu o zi, în jurul amiezii, acesta s-a deplasat cu atelajul hipo proprietate, la un teren pe care îl deţine în apropierea imaşului din localitate, pentru a strânge fânul.

Pentru că nu a revenit la domiciliu până la lăsarea serii, soția lui, împreună cu mai multe persoane din localitate, au pornit în căutarea acestuia. Omul a fost identificat într-o râpă din apropierea imaşului, unde acesta se răsturnase cu căruţa.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, bărbatul fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticat cu ,,traumatism cranio cerebral sever politraumatizat”, fiind supus unei intervenţii chirurgicale.

La 22.06.2019, în jurul orelor 15.00, datorită leziunilor suferite precum și a faptului că se afla în comă de gradul IV, bărbatul de 63 de ani a decedat la spital.

 

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *